Motivele Comună Boală Și Tratament Alternative

Durere poate apar pentru o număr a factori. Pentru multe persoane fizice, e născut la guta, de unde puteți găsi o multime de soiuri. Pentru multe altele, cum ar fi cele care au fibromialgie sau o sub activă glandei tiroide, durere nu apar fără inerente primejdie deloc. Comun durere este variază de la a ușoară disconfort la severe, arderea sau ascuțite sentimentul în o pereche de articulațiilor. În anumite cazuri, durerea este asociat cu diferite simptome, precum comun umflarea și rigiditate, acoperitoare roșu și cald , și, de asemenea, calmeaza simptome ca oboseala datorata, greutate pierderea, sau febră.



Motive
Datorită diverse motive pentru comune durere, e probabil mai bune la separat i în a 2 grupe -- comune durerea din artrita opus durere fără legătură for guta.

Legate De Artrita
Comun durere legate de artrita indică a iritatii este se întâmplă cadrul la combinat spațiul. vei afla mai multe feluri de artrita și, de asemenea, lor declanseaza varia.

Osteo-artrita
Osteoartrita (OA) este de departe cele mai frecvent întâlnite formă a artrita.1? OA se dezvoltă ca o consecință a suprarenale defalcare a cartilajului, care servește ca o perna intre oasele a comun. Astfel o artrita tinde la afecta a genunchi, solduri, gât, înapoi, și degete.

Guta
Guta este o tip de artrita inflamatorie ce se dezvoltă în unii oameni care au înaltă înălțimi de acid uric în lor sângevasele. Deoarece la acid construiește sus, a pot formă cristale in unele specifice comune distanțe, cum ar fi a mare deget de la picior, glezna sau genunchi.

Pseudoguta
Pseudoguta, în plus numit boli de depunere de pirofosfat de calciu (CPPD), este chiar tip de artrita inflamatorie care apar ca consecință de calciu cristal acumularea în anumite articulațiilor, cel mai frecvent genunchi, coate, umeri, glezne, picioare, și coatele. Cum guta, a comună boală de grave pseudoguta atac este bruscă, intens, de asemenea asociate cu diferite boli cum comun umflarea si caldura. Spre deosebire de constipație, a atacuri de pseudoguta pot a supraviețui mai mult înainte de a remisivă.

Artrita Septica
Cu septica artrita, a combinat devine infectat, multe deseori a avea o germeni și rar cu o parazit sau micobacterii.

Artrită Virală
Mai multe unic virusuri ar putea duce la artrita. Chiar mai absolut comune cele includ lucruri cum ar fi hepatita B și C, virus parvo B 19, HIV, , de asemenea, alphavirus, inclusiv cu virusul Chikungunya (CHIKV) prezent de la Caraibe.

Artrita reumatoidă
Artrita reumatoida (RA) este o boala cronica, autoimuna tulburare care dezvoltă progresiv peste o perioadă de săptămâni a luni. În timp ce la tulburare în mare parte impact articulațiilor, prematura simptome posibil nu este bine cererea le, dar alternativ constau oboseala, muscular durere, low-calitate febra, greutate reducerea și amorțeală și furnicături in a arme.

Flekosteel Pret , deosebit on a picioarelor, picioare, și degetul articulațiilor, este mai mult răspândită în lupusul eritematos sistemic (LES) - o boala cronica, autoimuna tulburare ce poate